Free Freedom + fűző vásár

A parti csak előzetes regisztrációval látogatható!
Az 500 Ft-os regisztrációs díj lefogyasztható!
Ingyen party? Tényleg? Tényleg!

A Ministry of Freedom stábja számára a fétispartik nem a pénzről szólnak, hanem arról, hogy mindenkinek lehetősége legyen belépni a Szabadság Univerzumába. 

A Free Freedom bulit ajándékba adjuk a hazai fetish/BDSM közösségnek, és azoknak, akik egyelőre csak betekinteni szeretnének ebbe a csodálatos világba. Ezért megrendezzük a lehető leszabadabb partit a legszélesebb zenei repertoárunkkal, amiben mindenki ízlése megfér egymás mellett, a könnyed, érzéki zenéktől a rockon át a kemény elektronikus basszusokig. 

– Ha maximális szabadságot élnél meg minimális pénzből: a bárban is szolidak az árak.
– Ha még nincs komoly fétis öltözéked: ezen az partin a legenyhébb dresscode van érvényben.
– Ha éjszakára más programod van: ez a buli tényleg délután 4-től éjfélig tart.
– Ha nincs még tagságid: Ez egy nyílt nap, amire mindenkit várunk.

18:00 Fűző vásár: Magyarországon nincs olyan bolt, ahol kézbe lehet venni, felpróbálni és élőben megvenni az egyik legszexibb és legklasszikusabb fétis öltözék különböző típusait, mielőtt online megrendelnétek. Ezen a különleges napon minderre meglesz a lehetőségetek, mert elhozzuk nektek a fuzok.hu kínálatát.

Dresscode : Fetish Casual

By registering for the ticket, you accept that participation in the party is subject to compliance with the Dresscode and the Rules of the club. The ticket registration fee is non-refundable.

Dátum : 2023. Május 20.


Time: 4 PM - 12 AM

Purchase Ticket

Free Freedom (11 tickets left)
500Ft
0Ft
0.00
0Ft