Sablon 2023.04.15 Freedom Fetish Daytime Club Edition

The party can only be visited with advance ticket registration!

Entrance fee: 

18:30 előtt érkezőknek: 4900 Ft
(to be payed during ticket registration)
18:30 után érkezőknek: 5900 Ft
(jegyregisztráció során 4900 és a helyszínen további 1000 Ft fizetendő)
A legnagyobb magyar fétisparti daytime változatban, klubkörnyezetben

Április 22-én, szombaton a Ministry of Freedom klubban várunk egy izgalmas Freedom Fetish Daytime Club Edition bulira benneteket! A klubban tartott bulik a megszokott nagy Freedom Fetishek mellett intimebb közegben, kisebb létszámmal (közel 200 fő), de gyakrabban adnak lehetőséget a Freedom Fetish szellemében történő bulizásra.

A Daytime Club Edition buli 17:00-tól éjfélig tart, egy különleges parti, ahol nappal élheted meg az éjszaka világát. A MOF klub eseményei általában csak tagsági birtokában látogathatók, ez alól a Freedom Fetish kivétel, bárki vehet jegyet és bulizhat Budapest új fétis klubjában.

Várunk benneteket rezidens DJ-inkkel, felnőtt játszótérrel és mindennel amit a nagy Freedomokon megszokhattunk, egy intimebb közegben.

The gates of the Freedom Fetish Party lead to another universe that can only be entered by letting go of everyday conventions. The dress code ensures that no one is a mere onlooker, but everyone contributes to the communal joy by leaving behind society's clothing norms and truly reveal themselves.

Kérjük figyelmesen olvasd el a Dresscode és Szabályok oldalt, mert a rendezvényre való belépés és részvétel csak a dresscode és a szabályok elfogadása és betartása esetén lehetséges. A jegyvásárlással a szabályokat elfogadottnak tekintjük. 

More information about Freedom Fetish, gallery of previous parties: www.freedomfetish.com

Dresscode : Fetish

By registering for the ticket, you accept that participation in the party is subject to compliance with the Dresscode and the Rules of the club. The ticket registration fee is non-refundable.

Dátum : 2023 Április 22


Idő : 17:00 – 0:00

Purchase Ticket

Sablon 2023.04.15 Freedom Fetish Daytime Club Edition (180 tickets left)
4.900Ft
0Ft
0.00
0Ft