A Freedom Fetish Approved pecséttel ellátott termékek megfelelnek a Ministry of Freedom Club és a Freedom Fetish partik “fetish dresscode”-jának, így biztosítják számodra a bejutást a valódi szabadság univerzumába. Ezeket a ruhadarabokat garantáltan nem fogják levetetni veled ezen fétis partik dresscode ellenőrei. Ez nem jelenti, hogy bármivel felveheted, és attól a többi ruhadarabod is megfelelővé válik, de javítják az összképet. Pl. ha egy farmernadrághoz egy “approved” felsőt veszel, akkor számíts rá, hogy a farmert le kell venned, ahogy egy szövet ruha sem maradhat fent attól, hogy “approved” alsóneműt veszel alá. De ha alul és felül is csak ilyen pecséttel ellátott öltözéket vagy kiegészítőt viselsz, akkor biztosan nem kell aggódnod, hogy fennakadsz az öltözőből a partiba vezető kapuban.

Ministry of Freedom Club

Magyarország egyetlen fetish klubja, ahol szombatonként te is átléphetsz az életöröm és a hedonizmus titkos világába. A különféle tematikus partikon a legvadabb fantáziák is biztonságosan megelevenedhetnek Budapest belvárosa alatt, egy olyan közösségben, amit a külső társadalom konvenciói helyett a nyitottság és a szeretet vezérel.
Mert az élet túl rövid, hogy átlagos buliba menj!

A legtöbb vendéget vonzó magyar fétis parti évente 3-4 alkalommal kerül megrendezésre különböző helyszíneken. A mindig jó előre telt házas eseményeken sokszáz ember bulizik együtt, mintha nem lenne holnap. Az ország legextrémebb partija azonban vadsága ellenére is nagyon biztonságos közeg: az egymáshoz tisztelettel és elfogadással forduló vendégek mellett is külön stáb figyel rá, hogy a konszenzusos közeledés szabályai maximálisan be legyenek tartva.

A Vagyaim.hu Magyarország legnagyobb felnőtt webáruháza, melynek célja és filozófiája, hogy az itthon elterjedt sztereotípiákkal szembe menve az erotikus termékek egy olyan skáláját népszerűsítse, mely főként a 25-50+ év közötti, tartós párkapcsolatban élők szexuális életét teheti színesebbé, izgalmasabbá.