Uniform

A klub területén csak a koedukált öltözőig és az ott található ruhatárig juthatsz el utcai ruhában. A buli területére csak azok léphetnek be, akik betartják a dresscode előírásait, amit a parti bejáratánál ellenőrzünk. Nem jár visszatérítés annak, aki az öltözködési szabályokat nem tartja tiszteletben!

Ezen a napon egyenruhában kell jönni, de persze ez egy tág fogalom, és most is értékeljük a kreativitást!

Nem egy hivatalos ünnepség sztenderdjének kell megfelelni, hanem egy fétis partiénak, ahol most is az a fontos, hogy élményt adjunk a közösségnek. Szeretjük a valódi uniformisokat, de a hitelességnél fontosabb, hogy szexi legyen.

Pl. tökéletes egy kreatív, saját összeállítású díszegyenruha, vagy egy iskolákban elképzelhetetlen, villantós diáklány szett is, ugyanúgy, ahogy a fedetlen fenekű chippendale rendőröket és a latex cselédlányokat is szívesen látjuk.

Ugyanakkor nem felel meg pl. a Harvard-os melegítő, egy régi iskolai köpeny vagy a kukások egyenöltözéke, hiába valódi.

Lehetsz rendőr, katona, pilóta, kapitány, tűzoltó, légiutas kísérő, matróz, stewardess, nővér, iskolás lány, szobalány, vagy keresgélhetsz más tematikákban is, ami izgalmas egyenruha összeállítására inspirál. És persze régi korok, más kultúrák egyenruhái is szívesen látottak, ha kellően igényesek, vonzóak.

Figyelem! Kérjük az egyenruhákon a tiltott önkényuralmi jelképek használatának mellőzését!

Gyakori félreértések

A dresscode a parti egész időtartamára érvényes. Nem elég, hogy bejutottál, később is csak a parti területén kívül viselhetsz hétköznapibb outfitet.

Bár a párod remek öltözéke rád is jó fényt vet, a dresscode mindenkire egyénileg vonatkozik.

Minden öltözék elbírálása egyedi. Az, hogy egy adott összeállításban kivételt tettünk, és beengedtünk egy-egy nem tökéletes ruhadarabot, még nem jelenti, hogy az mostantól megfelel a dresscode-nak és mindenki bejut hasonlóban.

Lehet, hogy múltkor még épp becsúsztál egy nem igazán megfelelő öltözékkel, de ne számíts arra, hogy legközelebb is sikerülni fog. Érdemes úgy megválasztani az outfitedet, hogy az a legszigorúbb dresscode ellenőrünkben se ébresszen kételyt.