Gyakran Ismételt Kérdések

A ruhatár előtti térben lehet átöltözni, mielőtt a party területére belépsz. Az öltöző koedukált, és a mérete véges, ezért kényelmesebb, ha már úgy érkezel, hogy a kabátod alatt a dresscode szerinti öltözéket viseled.

Öltözőszekrény nincs, de kisebb méretű értékmegőrző szekrény korlátozott számban bérelhető

Ha lehet, mindkettőt. A bárnál a bankkártya az alapértelmezett fizető eszköz, a beléptetésnél és a ruhatárnál viszont egyszerűbb és gyorsabb a készpénzes fizetés. Ezért megköszönjük, ha a jegyár hátralékát és a ruhatár díját (400 Ft/fő), valamint az esetleges értékmegőrző díját (600 Ft) kp-ben hozzátok.

Parkolni az utcán lehet, de nem könnyű, és hétköznapokon este 10-ig fizetős, hisz a klub Budapest belvárosában van.

Semmit. Ha nem adtok erre egyértelmű felhatalmazást, biztosan nem készül rólatok kép. A vendégek sosem fotózhatnak nálunk, a telefonok kameráit is leragasztjuk, amit kizárás terhe mellett tilos leszedni. A legtöbb eseményünkre mi sem hívunk fotóst, de ha mégis, akkor vagy eleve fotózásra hirdetjük az eseményt, vagy csak azokról készül felismerhető kép, akik ehhez írásban hozzájárulnak.

Ebben szigorúak vagyunk, hogy az érintéshez előbb engedélyt kell kérni, és a nem tényleg nemet jelent. Ezt be is szokta tartani a közönségünk, mert tudják, hogy aki ezt nem tartaná be, azt kizárnánk a klubból. 

Saját ételt/italt nem lehet behozni, de a bárpultnál – a különféle italokon kívül – hot dog is kapható.