Gyakran Ismételt Kérdések

A belvárosban, de a klub pontos címét nem írjuk ki nyilvánosan. Megtalálod a jegyeden, hiszen csak előre regisztrált jeggyel lehet hozzánk jönni.

A ruhatár előtti térben lehet átöltözni, mielőtt a party területére belépsz. Az öltöző koedukált, és a mérete véges, ezért kényelmesebb, ha már úgy érkezel, hogy a kabátod alatt a dresscode szerinti öltözéket viseled.

Öltözőszekrény nincs, de kisebb méretű értékmegőrző szekrény korlátozott számban bérelhető

Ha lehet, mindkettőt. A bárnál a bankkártya az alapértelmezett fizető eszköz, a beléptetésnél és a ruhatárnál viszont egyszerűbb és gyorsabb a készpénzes fizetés. Ezért megköszönjük, ha a jegyár hátralékát és a ruhatár díját (400 Ft/db), valamint az esetleges értékmegőrző díját (600 Ft + 2000 Ft letét) kp-ben hozzátok.

Parkolni az utcán lehet, de nem könnyű, és hétköznapokon este 10-ig fizetős, hisz a klub Budapest belvárosában van.

Semmit. Ha nem adtok erre egyértelmű felhatalmazást, biztosan nem készül rólatok kép. A vendégek sosem fotózhatnak nálunk, a telefonok kameráit is leragasztjuk, amit kizárás terhe mellett tilos leszedni. A legtöbb eseményünkre mi sem hívunk fotóst, de ha mégis, akkor vagy eleve fotózásra hirdetjük az eseményt, vagy csak azokról készül felismerhető kép, akik ehhez írásban hozzájárulnak.

Ebben szigorúak vagyunk, hogy az érintéshez előbb engedélyt kell kérni, és a nem tényleg nemet jelent. Ezt be is szokta tartani a közönségünk, mert tudják, hogy aki ezt nem tartaná be, azt kizárnánk a klubból. 

Saját ételt/italt nem lehet behozni, de a bárpultnál – a különféle italokon kívül – hot dog is kapható.

Jegyet minden eseményünkre előre kell regisztrálni. A klubtagság nem a jegy helyett van, hanem ahhoz szükséges, hogy zárt bulikra is tudj jegyet venni, és bizonyos kiemelten népszerű partikra előbb/olcsóbban regisztrálhass vele jegyet.

A zártkörűség ebben az esetben azt jelenti, hogy csak akkor tudsz jegyet venni rá, ha klubtagként vagy belépve az oldalra. Klubtagként akárhány ember jegyét megveheted, akikért felelősséget vállalsz. 
Tehát a szükséges lépések:
– Regisztrálnod kell az oldalra.
– Klubtagságit kell venned (az egy éves jobban megéri, de turistáknak a két napos verziót ajánljuk).
– Klubtagként belépve ráfrissítesz az esemény oldalára, és megveszed a jegyeket.

Sajnos erre nincs lehetőség, minden eseményünkre előre kell jegyet regisztrálni, az pedig csak bankkártyával lehetséges.

Ha sikeres volt a fizetés, akkor kaptál egy e-mailt az általad megadott címre, melynek tárgya: „Esemény jegy” vagy angol oldalról vásárolva „Event Ticket”. Erre keress rá, és ha megvan, akkor a levél alján találod a jegyedhez vezető linket: „Jegy megtekintése a letöltéshez” vagy „Download Ticket”.

Igen, és a legtöbben meg is érkeznek az első két órában, mert 18:00-tól általában drágább a belépés. Azért szeretjük ezeket a daytime partikat, mert senkinek nem kell érte felborítania a bioritmusát, az emberek kevésbé fáradtak, és akiben még van energia, az utána tovább tud menni a társasággal más bulikba.

A zárt események play party jellegűek, intimebbek, több bennük az erotika, több a játék, mindig vannak egymáshoz való kapcsolódást elősegítő szervezett programok is, amiken opcionális a részvétel. Ezeket az eseményeket később tartjuk, mint a nyitottakat, ide 20:00 és 20:30 között érdemes megérkezni, hogy le ne maradjatok a programokról.

189 főre van engedélyünk, de a zsúfoltság elkerülésére 160 jegynél többet nem adunk el. A zárt bulikon a vezetett játékok korlátozottabb létszáma miatt gyakran még szűkebben szabjuk meg a létszám limitet.

A klub területén mindig megengedett a szexuális tevékenység, de a parti tematikájától függ, hogy mennyire jellemző, és esetenként (pl. Softcore) lehet ebben területi korlátozás. A nyitott események jobban szólnak a bulizásról és a táncról, de a BDSM szobában olyankor is gyakoriak az erotikus játékok. A zárt eseményeken több a nyílt szex, sőt, a Cuckolds and the Gang parti esetén ez része is a tematikának.