Budapest legmerészebb klubja

A helyszín

A Ministry of Freedom egy klub azoknak, akik mernek mások lenni, és nincs bennük előítélet. A legvadabb fantáziák is megelevenedhetnek a valódi szabadság titkos univerzumában, Budapest belvárosában, a Palotanegyed alatt. A pontos címet csak az eseményekre előregisztrálóknak küldjük el. A klubot a Freedom Fetish partisorozat szervezői hozták létre, hogy minden héten megélhessük azt a nyitott, elfogadó, szabad légkört, amitől ez a közösség olyan kedves a szívünknek. Berendezésében fontos szempont volt, hogy egy másik világba repítsen, hasson az érzékekre és játékra csábítson.

Ez a videó pedig segít belülről is felfedezni a helyet.

A szabadság minisztériuma lehetőséget nyújt, hogy különleges partikkal kísérletezzünk, akár a bulik tematikáját illetően, akár a zenei stílusok vagy a bulizással töltött napszakok tekintetében. Ezért mindig figyelmesen olvasd el az egyes események leírását, hogy ne későn érjen meglepetés az adott parti különleges szabályai, egyedi dresscode-ja vagy szokatlan kezdési időpontja kapcsán! Mivel biztosak szeretnénk lenni benne, hogy mindenki tudja, milyen eseményre jön, hozzánk nem lehet véletlenszerűen beesni: minden eseményre előleg fizetésével jegyet kell regisztrálni. Ez téged is segít abban, hogy ne indulj el olyan buliba, ahol telt ház van: az esemény oldalán látható, hogy van-e szabad hely. Ha beférnek még újabb érkezők, akkor az esemény során is a honlapon látszanak majd a felszabaduló helyek, amikre le lehet csapni.

A klub legtöbb eseményére csak a klubtagok regisztrálhatnak jegyet, hogy ezzel egy még biztonságosabb és szabadabb légkört garantálhassunk. Tagságit egy évre vásárolhatsz a klubtagság oldalon, azonban tagsági nélkül is van lehetőség meglátogatni a szabadság minisztériumát, erről is bővebben olvashatsz itt.

A küldetés

A Ministry of Freedom célja, hogy kaput nyisson a felhőtlen szabadság birodalmába, ahol nem kötnek a kinti társadalom elvárásai. Itt mindenki egy másik univerzumban érezheti magát, ahova csak úgy lehet belépni, ha elengedjük a hétköznapi konvenciókat. A dresscode biztosítja, hogy senki sem kívülálló szemlélődő, hanem mindenki hozzáadja a magáét a közösségi örömhöz azzal, hogy elhagyja a társadalom öltözködési sablonjait, és igazán megmutatja magát. Itt az életöröm és a hedonizmus dominál, senki nem szégyelli a valódi énjét és mindenki valóra válthatja titkos vágyait, ha ezzel nem zavar másokat a saját hedonizmusuk megélésében.