Freedom Fetish Daytime Club Edition – 2023. április

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Belépő ára: 

18:30 előtt érkezőknek: 4900 Ft
(jegyregisztráció során fizetendő)
18:30 után érkezőknek: 5900 Ft
(jegyregisztráció során 4900 és a helyszínen további 1000 Ft fizetendő)
A legnagyobb magyar fétisparti daytime változatban, klubkörnyezetben

(English below) Április 22-én, szombaton a Ministry of Freedom klubban várunk egy izgalmas Freedom Fetish Daytime Club Edition bulira benneteket! A klubban tartott bulik a megszokott nagy Freedom Fetishek mellett intimebb közegben, kisebb létszámmal, de gyakrabban adnak lehetőséget a Freedom Fetish szellemében történő bulizásra.

A Daytime Club Edition buli 17 órától éjfélig tart. Ez egy különleges parti, ahol nappal élheted meg az éjszaka világát. A MOF klub eseményei általában csak tagsági birtokában látogathatók, ez alól a Freedom Fetish kivétel, bárki vehet jegyet és bulizhat Budapest új fétis klubjában.

Várunk benneteket izgalmas műsorokkal, rezidens DJ-inkkel, felnőtt játszótérrel és mindennel amit a nagy Freedomokon megszokhattunk, egy intimebb közegben.

A Freedom Fetish Party kapu egy másik univerzumba, amin csak úgy lehet belépni, ha elengedjük a hétköznapi konvenciókat. A dresscode biztosítja, hogy senki sem kívülálló szemlélődő, hanem mindenki hozzáadja a magáét a közösségi örömhöz azzal, hogy, elhagyja a társadalom öltözködési sablonjait, és igazán megmutatja magát.

Kérjük figyelmesen olvasd el a Dresscode és Szabályok oldalt, mert a rendezvényre való belépés és részvétel csak a dresscode és a szabályok elfogadása és betartása esetén lehetséges. A jegyvásárlással a szabályokat elfogadottnak tekintjük. 

További információk a Freedom Fetishről, korábbi bulik galériája: www.freedomfetish.com

Dresscode: Fetish

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

———–

On April 22nd we inivite you to an exciting Freedom Fetish Daytime Club Edition party! In addition to our big Freedom Fetish parties that we all love so much, our club edition parties offer an opportunity to come together for a more intimate, smaller party, but more often! The Daytime Club Edition parties start at 5pm and end at midnight, so you can enjoy all the excitement that nightlife offers, this time during the day. Our resident DJs, the adult playground and every other essential ingredient of Freedom Fetish parties await you!

Please read the event rules and dresscode, by buying a ticket you accept these. No refunds.

Dátum : 2023 Április 22


Idő : 17:00 – 0:00

Online jegyregisztráció

Freedom Fetish Daytime Club Edition - 2023. április
4.900Ft
0Ft
0.00
0Ft