Birthday of the Freedom – 2024. – TELTHÁZ

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Dresscode: Fetish

18 óra előtt érkezőknek: 1.500 Ft
(jegyregisztráció során fizetendő)
18 óra után érkezőknek: 3.500 Ft
(jegyregisztráció során 1.500 és a helyszínen további 2.000 Ft fizetendő)
 
1 éves lesz a klub, ünnepeljetek velünk!

Gyere el hozzánk ezen a napon te is, ha neked is szívedhez nőtt ez a hely, ha te is része vagy ennek a csodás közösségnek!

Az eltelt egy év során sokszor annyi élményt megéltünk, mint ami a legtöbb embernek egész életében kijut. Ezek többségét nem a szervezett műsoroknak köszönhetjük, hanem nektek, akik spontán produkciókkal, lenyűgöző outfitekkel, teljes kitárulkozással járultatok hozzá a szabadság birodalmához.

A szülinapon ezeket a különleges élményeket elevenítjük fel. Megpróbáljuk összegyűjteni a spontán produkciók legjavát, és azt kérjük, ti is segítsetek újra élni az elmúlt év legkiemelkedőbb pillanatait.

A klub nevében azt kérjük szülinapi ajándéknak, hogy hozzátok el ti is a legkülönlegesebb eszközeiteket, adjátok hozzá ehhez az estéhez a legtöbbet, amit a hangulatért tenni tudtok, mutassátok meg a leglátványosabb oldalatokat, mind külsőben, mind performanszok terén!

 

Szeretnéd te is megajándékozni a közösséget?

Ha ajándékozni vágytok, hozzatok egy olyan játékszert ajándékba, amiről úgy gondoljátok, hogy a közösség örömét lelné benne. 
Ha gondolod, írd rá / vésd bele a neved, hogy aki később játszik majd vele, tudja, hogy kinek a felajánlása révén éli át a kalandos élvezeteket.

Mint tudjátok, a klub eddig csak a helyet és a bútorokat biztosította a felnőtt játékokhoz, de többször felmerült már, hogy jó lenne, ha kitennénk korbácsokat, bilincseket és egyéb eszközöket, amiket a kevésbé felszerelten érkező vendégek használhatnak. Ehhez kérjük most a klub szülinapja alkalmából a segítségeteket! 

És ami a legfontosabb: élvezzétek ezt az estét úgy, mint a szabadság és a hedonizmus első születésnapját!

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2024. február 10.


Idő : 16:00 – 00:00

All Tickets Sold!!