Couples and Unicorns – 2024. május

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Dresscode: Fetish

Belépő ára: 3.000 Ft / fő (jegyregisztráció során fizetendő) 
Egyedül érkező uraknak a belépő 8.000 Ft (ebből 3.000 Ft a jegyregisztráció során, a többi a helyszínen fizetendő)

Sok pár felfedezte már, hogy egy erotikus inspirációkkal teli bulira nincs számukra jobb választás egy fetish partinál. Nekik szeretnénk kiemelten jó élményt nyújtani ezzel a tematikával, aminek a részleteit úgy találtuk ki, hogy a félénk kezdőktől a legnyitottabb hardcore párokig mindenki megtalálja a kedvére való élményeket. Csak rajtatok múlik, hogy a nagy teremben körülöttetek táncoló fétis ruhás testek látványa vonz-e titeket, esetleg a dungeon-ben játszanátok inkább, vagy egy több szereplős kalandhoz csatlakoznátok a kis teremben.

Na de kik azok az unikornisok? A poliamor és swinger világban ezt a kifejezést azokra a szingli lányokra használják (férfiakra csak ritkán), akik mindkét fél örömére csatlakoznak a párokhoz. Mi is elsősorban lány unikornisokra számítunk ezen az estén – férfi „egyszarvúk” csak korlátozott számban vehetnek részt, és be kell tartaniuk a parti rájuk vonatkozó extra szabályát: csak akkor közeledhetnek párokhoz, ha ezt a pár kezdeményezi.

Páros rapid randi
 Nem tudjátok, hogyan közeledjetek egy másik párhoz?

Azért találtuk ki ezt a játékot, hogy segítsünk megtörni a jeget a parti elején, hogy ne okozzon nehézséget az imerkedés. 

A szabályok ugyanazok, mint egy átlagos rapid randi esetén, csak itt szingli lányok és fiúk helyett párok ismerkednek párokkal. 

A résztvevő párok 2-2 percet kapnak mindegyik másik párral, hogy kiderítsék, van-e szimpátia és egyeznek-e a kinkjeik. 

Érdemes korán érkezni, mert csak az első 10 jelentkező pár tud résztvenni a játékban. 

Karszalagok színkódja:

– Szürke: „teljesen monogám kapcsolatban vagyunk”

– Fehér: „előfordulhat, hogy mással is játszunk” 
A nyitottság sokféle lehet, nem hiszünk benne, hogy színnel kifejezhető lenne, hogy kikkel, mikor, milyen játékra nyitott egy pár vagy egy unikornis, ezért a fehér karszalag még nem felhívás semmire, akkor is szóbeli jóváhagyás szükséges a közeledéshez.


DJ:
Ikati Freedom 

 

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2024. május 11.


Idő : 20:00 – 02:00

A jegyregisztráció csak klubtagok számára lehetséges