Freedom Fetish Double Edition 2024.01.27. – A Turbinában!

Dresscode: Fetish

A Freedom Fetish Party kizárólag elővételes jeggyel látogatható! A helyszínen nem lesz lehetőség jegyvásárlásra.

A belépő ára:

Személyesen vásárolható Early Bird jegy – ELFOGYOTT

Online Express jegy – ELFOGYOTT

Normal jegy – ELFOGYOTT

 
A legnagyobb magyar fétisparti
ÚJ HELYSZÍNEN, 2 EMELETEN! 
A parti saját honlapja: https://www.freedomfetish.com/

A Freedom Fetish újra szintet lép! Tavaly már egyszer csináltunk egy dupla méretű partit, amire ugyanúgy elkelt minden jegy egy hónappal korábban, mint a 450 fős kisebb bulikra. Idén a tökéletes helyszínt is megtaláltuk hozzá, ahol egy hatalmas, két emeletes hedonista mennyországot rendezhetünk be 2024. január 27.-én.

A Freedom Fetish parti Magyarország legnagyobb fétis/BDSM bulija. Ez egy dresszkódos fétisparti, ahol egyszerre idézzük meg a berlini KitKat klub szabad hedonizmusát, a londoni és római Torture Garden partik dungeonjának játékos szeánszait, és az amsterdami Wasteland partik dekadenciáját, hogy úgy bulizzatok, mintha nem lenne holnap.

Várunk benneteket különleges műsorokkal, fine dining élőtállal, rezidens DJ-inkkel, több teremből álló felnőtt játszótérrel és sok csodás csemegével, amik a Freedom Fetish hírnevét megalapozták.

A Freedom Fetish Party kapu egy másik univerzumba, amin csak úgy lehet belépni, ha elengedjük a hétköznapi konvenciókat. A dresscode biztosítja, hogy senki sem kívülálló szemlélődő, hanem mindenki hozzáadja a magáét a közösségi örömhöz azzal, hogy, elhagyja a társadalom öltözködési sablonjait, és igazán megmutatja magát.

Törzsvendégeink figyelmét külön is felhívnánk, hogy a Ministry of Freedom bulijaitól eltérően ez a parti
  • Másik helyszínen, a Turbina Kulturális Központban van.
  • A jegyek mindig hetekkel (gyakran hónapokkal) a buli előtt elkelnek.
  • Sokszáz fős buli.
  • Hajnal 6-ig tart.

További információk a Freedom Fetishről, korábbi bulik galériája: www.freedomfetish.com

A jegyvásárlással elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegy árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum: 2024. január 27.


Idő: 21:00 – 06:00