Girl Power Party – 2023. április

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Belépő ára: 3900 Ft

Jegyregisztráció során fizetendő: 1900 Ft
Helyszínen fizetendő fennmaradó összeg 2000 Ft
Ahol a nők döntenek

Ez a te partid, ha

– olyan nő vagy, aki tudja, mit akar, és képes ezt kommunikálni.
– olyan férfi vagy, aki szereti megismerni és kiszolgálni a nők vágyait.

A Girl Power Party nem csak domináknak és slaveknek szól, hanem minden modern nőnek és férfinak, akik képesek meghaladni a hagyományos nemi szerepeket a minél teljesebb női öröm érdekében. Persze ha femdom játékokhoz keresel társat, akkor ez biztosan a te partid, de éppúgy várjuk a service top férfiakat vagy az öntudatos mazochista lányokat, és azokat is, akiknek semmi közük a BDSM-hez, csak szeretik a határozott nőket vagy a rájuk maximálisan odafigyelő férfiakat. 

Ezen az estén több masszázs asztalt is üzembe helyezünk, hogy a ráfekvő hölgyek eldönthessék, ki(k)nek a masszázs felajánlását fogadják el.

20:15-21:15 Vágyfeltárás:
A parti elején vezetett beszélgetésben is részt lehet venni, hogy megnyíljunk és megismerjük egymás vágyait.

21:15 Élő szőnyeg

22:00 Rabszolga árverés. A hölgyek licitálhatnak (általunk adott kuponokért cserébe) az önként jelentkező subokra, akik (bizonyos előre megszabott keretek között) vállalják, hogy a rájuk legmagasabb licitet adó hölgyet szolgálják legalább 30 percen keresztül.

Dresscode: Fetish

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2023 Április 1


Idő : 20:00 – 2:00