Girl Power Party – 2024. március

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Dresscode: Fetish

Belépő ára:
Domináknak: 1.900 Ft
(jegyregisztráció során fizetendő)
Többieknek: 3.900 Ft
(jegyregisztráció során 1.900 és a helyszínen további 2.000 Ft fizetendő)

 

Ahol a nők döntenek

Tematikához illően, szeretnénk a domináknak kedveskedni azzal, hogy elengedjük nekik a belépőnek a helyszínen fizetendő részét, vagyis féláron vehetnek részt a bulin.
Legyél akár profi, gyakorló domina, akár olyan, aki még csak ízlelgeti a femdom világot és pusztán erre az estére szeretnéd kipróbálni magad ebben a szerepben. Ha szeretnél élni a kedvezménnyel, kérjük, jelezd nekünk.

Ez a te partid, ha

– olyan nő vagy, aki tudja, mit akar, és képes ezt kommunikálni.
– olyan férfi vagy, aki szereti megismerni és kiszolgálni a nők vágyait.

A Girl Power Party nem csak domináknak és slaveknek szól, hanem minden modern nőnek és férfinak, akik képesek meghaladni a hagyományos nemi szerepeket a minél teljesebb női öröm érdekében. Persze ha femdom játékokhoz keresel társat, akkor ez biztosan a te partid, de éppúgy várjuk a service top férfiakat vagy az öntudatos mazochista lányokat, és azokat is, akiknek semmi közük a BDSM-hez, csak szeretik a határozott nőket vagy a rájuk maximálisan odafigyelő férfiakat. 

Ezen az estén több masszázs asztalt is üzembe helyezünk, hogy a ráfekvő hölgyek eldönthessék, ki(k)nek a masszázs felajánlását fogadják el.

20:30 Testírás

21:30 Élő szőnyeg

22:30 Rabszolga árverés. A hölgyek licitálhatnak (általunk adott kuponokért cserébe) az önként jelentkező subokra, akik (bizonyos előre megszabott keretek között) vállalják, hogy a rájuk legmagasabb licitet adó hölgyet szolgálják legalább 30 percen keresztül.

23:30 Fenekelő verseny

 

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2024. március 30.


Idő : 20:00 – 2:00

A jegyregisztráció csak klubtagok számára lehetséges