Mega Fetish Fantasy – 2023. november

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Dresscode: Fetish

18 óra előtt érkezőknek: 2.900 Ft
(jegyregisztráció során fizetendő)
18 óra után érkezőknek: 4.900 Ft
(jegyregisztráció során 2.900 és a helyszínen további 2.000 Ft fizetendő)
 
Az első Mega Fetish Fantasy partira már egy héttel a buli előtt megvettétek az összes jegyet, és sokan lemaradtak. Ezért most újra elhozzuk nektek a Ministry of Freedom legnagyobb partiját, ahol mindenki ott van, aki a fétis világban számít.

A nagysikerű szeptemberi szezonnyitónk után újra különleges eseményekkel és izgalmakkal várunk titeket, fantasztikus műsorokat szervezünk, összegyűjtünk sok mindent a különböző partik legjavából, és olyasmikkel is készülünk, amivel eddig nem.

De persze tudjuk jól, hogy a legizgalmasabb eseményeket még mi sem sejtjük: mióta ez a klub a hazai fétis világ kultikus találkozóhelyévé vált, és rendszeresen itt buliznak a legjobb shibarisok, a legkomolyabb performerek, a legszebb modellek és a legelismertebb dominák, azóta megszokhattuk, hogy minket is olyan spontán műsorokkal kápráztat el a Ministry of Freedom klub, amikről nem is álmodtunk…

Program: 

17:00 Orgazmus interjúk: a projekt célja a teljes kitárulkozás, az agy és az érzékek csatája, a nők gyönyörének középpontba helyezése, a társadalmi prűdség átlépése. Három lánnyal készül interjú egymás után, amelyben beszélnek magukról és a vágyaikról, miközben megfelelő eszközök a szexuális örömök felé terelik őket, hogy az érzékeik átvegyék az uralmat az agyuk felett.

Az interjúk levezetésében közreműködik Pallagi Eszter női orgazmus coach és bodysex facilitátor, valamint Bordás Anett párkapcsolati tanácsadó és hangterapeuta

18:30 Élőtál: a Michelin csillagos szintű fine dining édességeket ezúttal is Molnár Molli szervírozza egy gyönyörű lány meztelen testére.

20:00 Shibari Fantasy: ezen az estén is látványos függesztés tanúi lehetnek a kötözés művészetének szerelmesei.

DJ-k:

– Snyl (18:00-21:00)
– Sultn (21:00-00:00)

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2023. november 25.


Idő : 16:00 – 00:00

All Tickets Sold!!