Mega Fetish Fantasy – 2024. március

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Dresscode: Fetish

18 óra előtt érkezőknek: 2.900 Ft
(jegyregisztráció során fizetendő)
18 óra után érkezőknek: 4.900 Ft
(jegyregisztráció során 2.900 és a helyszínen további 2.000 Ft fizetendő)
 
A klub azon bulija, ahol mindenki ott van, aki a fétis világban számít.

A múlt őszi két nagysikerű Mega Fetish partink után újra különleges eseményekkel és izgalmakkal várunk titeket, itthon még sosem látott fantasztikus műsorokat szerveztünk, összegyűjtöttünk sok mindent a különböző partik legjavából, és olyasmikkel is készülünk, amivel eddig nem.

De persze tudjuk jól, hogy a legizgalmasabb eseményeket még mi sem sejtjük: mióta ez a klub a hazai fétis világ kultikus találkozóhelyévé vált, és rendszeresen itt buliznak a legjobb shibarisok, a legkomolyabb performerek, a legszebb modellek és a legelismertebb dominák, azóta megszokhattuk, hogy minket is olyan spontán műsorokkal kápráztat el a Ministry of Freedom klub, amikről nem is álmodtunk…

16:00-19:30: Fotózkodási lehetőség

Ha szeretnéd megörökíteni magad ezen a különleges napon, akkor arra is lesz lehetőséged. Lesz egy fotós a helyszínen, aki elkészíti a fotókat azokról, és csak azokról, akik ezt kérik tőle. (A fotózkodás feltétele írásbeli hozzájárulás. Aki ezt nem teszi meg, nem kell aggódnia, nem fog róla kép készülni.)

17:30: Orgazmus interjú

A projekt célja a teljes kitárulkozás, az agy és az érzékek csatája, a nők gyönyörének középpontba helyezése, a társadalmi prűdség átlépése. Az interjú alanya beszél önmagáról és a vágyairól, miközben megfelelő eszközzel a szexuális örömök felé tereli önmagát, hogy az érzékei átvegyék az uralmat az agya felett. Az eseményről ezúttal nem készül felvétel, de a legutóbbi Mega Fetish Fantasy-n készült két videót itt lehet megnézni:
https://www.youtube.com/@MinistryofFreedomClubBudapest

19:00: Shibari Fantasy by Lewis & Andy

Lewis és gyönyörű modelljének premierje a klubban

21:00: Élőtál

Fine dining szintű édességek fogyaszthatók egy meztelen lány testéről.

DJ-k:

– Sultn 18:00-21:00
– Snyl 21:00-00:00

Bővebb információ a programról hamarosan… 

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2024. március 23.


Idő : 16:00 – 0:00

Registration Deadline Expired!!