Sablon – Cuckolds and the Gang

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Dresscode: Fetish

Belépő ára:

Nőknek: 1.000 Ft (a jegyregisztráció során fizetendő)

Párral érkető férfiaknak: 3.000 Ft (ebből 1.000 Ft a jegyregisztráció során, a többi a helyszínen fizetendő)

Szingli férfiaknak: 4.000 Ft (ebből 1.000 Ft a jegyregisztráció során, a többi a helyszínen fizetendő)

Ha több pasi kell…

Sokszor halljuk a swinger világból érkezett vendégeinktől, hogy az ott már unalmas volt nekik, mert semmi fantázia, csak a nyers hús, nálunk viszont keveslik a direkt szexualitást, hisz a legtöbb eseményünkön a vendégek nagy része inkább bulizni meg játszani akar ebben az erotikus közegben, és csak kevesen jönnek konkrét szexért. Ezért most ezt a partit a fétis és a swinger világ metszéspontjára pozícionáljuk: ugyanúgy van dresscode és izgalmas vezetett ceremóniák, mint más zárt klub bulinkban, de direktebben szól a szexről.

A klubban általában a nemek kiegyensúlyozott arányának szoktunk örülni, ez a buli azonban olyan játékokról szól, ahol több pasinak jut szerep, mint ahány lánynak, így kifejezetten bátorítjuk a fiúkat, hogy jöjjenek minél többen.

Várjuk a jó testű macsókat, akik közül a cuckold-ok párjaként érkező hölgyek kiválaszthatják erre az estére a szeretőjüket, és várjuk az átlagos pasikat is jó állóképességgel, akik a nagyobb étvágyú lányok mennyiségi igényét képesek kiszolgálni.

De persze az este főszereplői ti vagytok, lányok: ne maradj hát otthon, ha kipróbálnál több pasit, vagy csak egyvalakit a párod jelenlétében, vagy akár csak egy kalandra vágysz, amihez egy komolyabb kínálatból választhatod ki a partnert.

A szexualitás tekintetében ez a legdirektebb, legvadabb, legbevállalósabb bulink, de azért itt is komolyan vesszük a dresscode-ot: legyetek izgalmasak, ha meg akarjátok élni ezt a különleges élményt!

Mi is az a „Cuckolding”?

Ez egy olyan fantázia vagy fétis, mikor valakinek örömet okoz, hogy a saját párja másokkal szexel vagy mások látják meztelenül. Nem is kell, hogy ő maga is részt vegyen az akcióban, sokaknál már maga a látvány is kielégítő tud lenni, ahogy nézik, miközben a partnerük éppen mással van. 

Honnan ered ez a gyakorlat? A legenda szerint a lídiai Sadyattes királyt, akit Kandaulésznek becéztek, annyira lenyűgözte és elbűvölte gyönyörű felesége külseje, hogy mások előtt is akart vele hivalkodni, és jól érezte magát, amikor meztelenül látta őt más férfiak előtt. Örült, amikor mások is láthatták és csodálhatták, milyen szép felesége van otthon. 

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2024. április 27.


Idő : 20:00 – 02:00

A jegyregisztráció csak klubtagok számára lehetséges

Online jegyregisztráció

Sablon - Cuckolds and the Gang
1.000Ft
0Ft
0.00
0Ft