Sablon – Ladies and Bitches – GIRLS ONLY

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Dresscode: Fetish

A belépő ára: 2.500 Ft
(jegyregisztráció során fizetendő)
 
A nőnap a nőkről szól, miért kellenének ehhez pasik?
Ünnepeljük meg együtt Magyarország első ’Girls Only’ fétispartiján!

Sok esemény szerveződött már a magyar fétis szcénában a férfiak köré, de most eljött az ideje, hogy mi csajok is megmutassuk, hogy tudunk mi magunk közt legalább(!!) olyan jót bulizni, mint a pasik és nincs szükségünk másra, mint saját magunkra, hogy megünnepeljük ezt a napot.

  • Ha még nem voltál fétis/kinky partiban, akkor ez egy remek alkalom lehet, hogy biztonságosan megismerkedj ezzel a közeggel.
  • Ha voltál már hasonló eseményen, akkor azért érdemes eljönnöd, hogy megtapasztald, milyen egy csak csajokból álló közeg.
Állítsd össze a legszexibb szetted! Légy minél előkelőbb hölgy vagy minél bujább ribi, a lényeg, hogy ne félj szabadon az lenni, aki valójában vagy!

Ha szeretnéd megörökíteni magad ezen a különleges napon, akkor arra is lesz lehetőséged. Lesz egy fotós a helyszínen, aki elkészíti a fotókat azokról, akik ezt kérik tőle. (A fotózkodás feltétele írásbeli hozzájárulás. Aki ezt nem teszi meg, nem kell aggódnia, nem fog róla kép készülni.)

Még pár program szervezés alatt áll, amikről folyamatosan tájékoztatást adunk majd facebookon és instagramon is.

Este 7-től várlak titeket szeretettel!

Üdvözlettel:
Molli

U.i.: Kedves Uraim, sajnálom, de ez az esemény akkor is kimarad nektek, ha megveszitek rá a jegyet, mert az ajtóban nem fogtok bebocsátást nyerni.

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség

Dátum : 2024. március 8.


Idő : 19:00 – 0:00