Szezonnyitó Mega Fetish Fantasy – 2023. szeptember

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Dresscode: Fetish

18 óra előtt érkezőknek: 1900 Ft
(jegyregisztráció során fizetendő)
18 óra után érkezőknek: 3900 Ft
(jegyregisztráció során 1900 és a helyszínen további 2000 Ft fizetendő)
 

A klub szezonnyitó bulija, ahol mindenki ott van, aki a fétis világban számít.
Ez előtt a buli előtt kivételesen hosszabb szünetet tartottunk, hogy méltóan felkészülhessünk erre a különleges estére, és nektek se kelljen a szombatok közt választani.

A nyári intimebb partik után most ismét egy hatalmas bulival térünk vissza. Különleges eseményekkel és izgalmakkal várunk titeket, itthon még sosem látott fantasztikus műsorokat szerveztünk, összegyűjtöttünk sok mindent a különböző partik legjavából, és olyasmikkel is készülünk, amivel eddig nem.

De persze tudjuk jól, hogy a legizgalmasabb eseményeket még mi sem sejtjük: mióta ez a klub a hazai fétis világ kultikus találkozóhelyévé vált, és rendszeresen itt buliznak a legjobb shibarisok, a legkomolyabb performerek, a legszebb modellek és a legelismertebb dominák, azóta megszokhattuk, hogy minket is olyan spontán műsorokkal kápráztat el a Ministry of Freedom klub, amikről nem is álmodtunk…

17:30 – Sensational Double Shibari
19:00 – Sweet Body – Fine Dining Élőtál by Molli
20:30 – Neon Puppy Show with Vanessa

DJ-k:
– Sultn
– Snyl

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2023. szeptember 9.


Idő : 16:00 – 00:00

All Tickets Sold!!