Új teszt esemény

Belépő ára: 5900 Ft
A parti csak elővételes jeggyel látogatható!
A legnagyobb magyar fétisparti daytime változatban, klubkörnyezetben

Február 25-én, szombaton a Ministry of Freedom klubban várunk egy izgalmas Freedom Fetish Daytime Club Edition bulira benneteket! A klubban tartott bulik a megszokott nagy Freedom Fetishek mellett intimebb közegben, kisebb létszámmal (közel 200 fő), de gyakrabban adnak lehetőséget a Freedom Fetish szellemében történő bulizásra.

A Daytime Club Edition buli 16:00-tól éjfélig tart, egy különleges parti, ahol nappal élheted meg az éjszaka világát. A MOF klub eseményei általában csak tagsági birtokában látogathatók, ez alól a Freedom Fetish kivétel, bárki vehet jegyet és bulizhat Budapest új fétis klubjában.

Várunk benneteket rezidens DJ-inkkel, felnőtt játszótérrel és mindennel amit a nagy Freedomokon megszokhattunk, egy intimebb közegben.

A Freedom Fetish Party kapu egy másik univerzumba, amin csak úgy lehet belépni, ha elengedjük a hétköznapi konvenciókat. A dresscode biztosítja, hogy senki sem kívülálló szemlélődő, hanem mindenki hozzáadja a magáét a közösségi örömhöz azzal, hogy, elhagyja a társadalom öltözködési sablonjait, és igazán megmutatja magát.

Kérjük figyelmesen olvasd el a Dresscode és Szabályok oldalát, mert a rendezvényre való belépés és részvétel csak a dresscode és a szabályok elfogadása és betartása esetén lehetséges. A jegyvásárlással a szabályokat elfogadottnak tekintjük. 

További információk a Freedom Fetishről, korábbi bulik galériája: www.freedomfetish.com

Dresscode: Fetish

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2023 Február 25


Idő : 4:00 pm – 12:00 pm

Online jegyregisztráció

Új teszt jegy tév
1.000Ft
0Ft
0.00
0Ft