Eyes Wide Shut

A klub területén csak a koedukált öltözőig és az ott található ruhatárig juthatsz el utcai ruhában. A buli területére csak azok léphetnek be, akik betartják a dresscode előírásait, amit a parti bejáratánál ellenőrzünk. Nem jár visszatérítés annak, aki az öltözködési szabályokat nem tartja tiszteletben!

 

Ezen az eseményen más öltözéket várunk el a hölgyektől és az uraktól, viszont a lányok maguk választhatják meg, hogy az este során melyik nemhez tartoznak (tehát a dresscode nem a születési nemhez, hanem a választott szerephez kötődik):

Urak: Szmoking, frakk, zsakett, vagy különösen elegáns öltöny
23:00-ig a bár zónán kívül uraknak a maszk viselése is kötelező (az urak jegyára egy egyszerűbb maszkot is tartalmaz, mely a bejáratnál átvehető). 

Hölgyek: Erotikus fetish dresscode, leginkább villantós, sokat megmutató verzióban. Első áldozatoknál megengedett az elsőáldozó/ menyasszonyi ruha is.

 

Gyakori félreértések

A dresscode a parti egész időtartamára érvényes. Nem elég, hogy bejutottál, később is csak a parti területén kívül viselhetsz hétköznapibb outfitet.

Bár a párod remek öltözéke rád is jó fényt vet, a dresscode mindenkire egyénileg vonatkozik.

Minden öltözék elbírálása egyedi. Az, hogy egy adott összeállításban kivételt tettünk, és beengedtünk egy-egy nem tökéletes ruhadarabot, még nem jelenti, hogy az mostantól megfelel a dresscode-nak és mindenki bejut hasonlóban.

Lehet, hogy múltkor még épp becsúsztál egy nem igazán megfelelő öltözékkel, de ne számíts arra, hogy legközelebb is sikerülni fog. Érdemes úgy megválasztani az outfitedet, hogy az a legszigorúbb dresscode ellenőrünkben se ébresszen kételyt.