Couples and Unicorns – 2023. december

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Dresscode: Fetish

Belépő ára: 3.000 Ft / fő (jegyregisztráció során fizetendő) 
Egyedül érkező uraknak a belépő 8.000 Ft (ebből 3.000 Ft a jegyregisztráció során, a többi a helyszínen fizetendő)
  • Élő karácsonyfa: érkezz korán, és vegyél részt a feldíszítésében!
  • Színkódos karszalag: jelöld, hogy nyitott vagy-e játékra másokkal!
  • The girl and the hoop: Erotic aerial neon show
  • Páros rapid randi (az első 12 jelentkező párnak)
  • DJ: Ikati

Sok pár felfedezte már, hogy egy erotikus inspirációkkal teli bulira nincs számukra jobb választás egy fetish partinál. Nekik szeretnénk kiemelten jó élményt nyújtani ezzel a tematikával, aminek a részleteit úgy találtuk ki, hogy a félénk kezdőktől a legnyitottabb hardcore párokig mindenki megtalálja a kedvére való élményeket. Csak rajtatok múlik, hogy a nagy teremben körülöttetek táncoló fétis ruhás testek látványa vonz-e titeket, esetleg a dungeon-ben játszanátok inkább, vagy egy több szereplős kalandhoz csatlakoznátok a kis teremben.

Na de kik azok az unikornisok? A poliamor és swinger világban ezt a kifejezést azokra a szingli lányokra használják (férfiakra csak ritkán), akik mindkét fél örömére csatlakoznak a párokhoz. Mi is elsősorban lány unikornisokra számítunk ezen az estén – férfi „egyszarvúk” csak korlátozott számban vehetnek részt, és be kell tartaniuk a parti rájuk vonatkozó extra szabályát: csak akkor közeledhetnek párokhoz, ha ezt a pár kezdeményezi.

Karszalagok színkódja:

– Fekete: „teljesen monogám kapcsolatban vagyunk”

– Fehér: „előfordulhat, hogy mással is játszunk” 
A nyitottság sokféle lehet, nem hiszünk benne, hogy színnel kifejezhető lenne, hogy kikkel, mikor, milyen játékra nyitott egy pár vagy egy unikornis, ezért a fehér karszalag még nem felhívás semmire, akkor is szóbeli jóváhagyás szükséges a közeledéshez.

 

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2023. december 16.


Idő : 20:00 – 02:00

A jegyregisztráció csak klubtagok számára lehetséges