Free Freedom – Hipnózis és BDSM – Fűző vásár – 2024. április

A parti csak előzetes regisztrációval látogatható!
Dresscode: Fetish Casual
 
Az 1.000 Ft-os regisztrációs díj a 8 óráig megérkező vendégek számára lefogyasztható!
Ingyen party? Tényleg? Tényleg!

16:30-18:00 Hipnózis és BDSM
A hipnózis kényes téma: sok élményt nyújthat a BDSM-ben, ugyanakkor nagy felelősség és sok bizalom szükséges hozzá. Ezt a különleges workshopot MindPlay és Vinie tartja, akik saját tapasztalatok alapján megosztják a pozitív és negatív élményeiket, ismertetnek technikákat, elmondják, mire kell figyelni, és hogy milyen BDSM játékokhoz lehet jól használni a hipnózist.
Szakmai felügyelet:
Gyimesi Andrea szexuálpszichológus
Papp „PJ” János Kriya Tantra tanár és szexuális önismereti tréner

18:00 Fűző vásár: 
Magyarországon nincs olyan bolt, ahol kézbe lehet venni, felpróbálni és élőben megvenni az egyik legszexibb és legklasszikusabb fétis öltözék különböző típusait, mielőtt online megrendelnétek. Ezen a különleges napon minderre meglesz a lehetőségetek, mert elhozzuk nektek a fuzok.hu kínálatát.

Wax Play – BDSM Show

DJ:
– Ikati 18:00-21:00
– Sultn 21:00-00:00

A Ministry of Freedom stábja számára a fétispartik nem a pénzről szólnak, hanem arról, hogy mindenkinek lehetősége legyen belépni a Szabadság Univerzumába. 

A Free Freedom bulit ajándékba adjuk a hazai fetish/BDSM közösségnek, és azoknak, akik egyelőre csak betekinteni szeretnének ebbe a csodálatos világba. Ezért megrendezzük a lehető leszabadabb partit a legszélesesebb zenei repertoárunkkal, amiben mindenki ízlése megfér egymás mellett, a könnyed, érzéki zenéktől a rockon át a kemény elektronikus basszusokig. 

– Ha maximális szabadságot élnél meg minimális pénzből.
– Ha még nincs komoly fétis öltözéked: ezen az partin a legenyhébb dresscode van érvényben.
– Ha éjszakára más programod van: ez a buli tényleg délután 4-től éjfélig tart.
– Ha nincs még tagságid: ez egy nyílt nap, amire mindenkit várunk.

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2024. április 13.


Idő : 16:00 – 00:00

All Tickets Sold!!