Fetish Casual

A klub területén csak a koedukált öltözőig és az ott található ruhatárig juthatsz el utcai ruhában. A buli területére csak azok léphetnek be, akik betartják a dresscode előírásait, amit a parti bejáratánál ellenőrzünk. Nem jár visszatérítés annak, aki az öltözködési szabályokat nem tartja tiszteletben!

A Fetish Casual a klub legenyhébb dresscode-ja. Ide is elsősorban a fetish dresscode szerinti öltözék a kívánatos, de az olyan eseményekre, ahol a Fetish Casual dresscode van érvényben, a fetish öltözékeken kívül a következő megúszós outfitekkel is bejuttok:

– Öltöny

– Fehérnemű (ez esetben férfiaknak is elég az alsónadrág, de az legyen igényes, pl. egy jó állapotú fekete boxer alsó).

– Igényes fekete: végső megoldásként ha máshonnan estek be, úgy is bejuttok, ha levesztek minden olyan ruhadarabot, ami nem fekete.

Persze azért jobban örülünk, ha nem használjátok ki ezeket a könnyítéseket, és segítetek ilyenkor is megteremteni a szokott színes fetish univerzumot.

Gyakori félreértések

A dresscode a parti egész időtartamára érvényes. Nem elég, hogy bejutottál, később is csak a parti területén kívül viselhetsz hétköznapibb outfitet.

Bár a párod remek öltözéke rád is jó fényt vet, a dresscode mindenkire egyénileg vonatkozik.

Minden öltözék elbírálása egyedi. Az, hogy egy adott összeállításban kivételt tettünk, és beengedtünk egy-egy nem tökéletes ruhadarabot, még nem jelenti, hogy az mostantól megfelel a dresscode-nak és mindenki bejut hasonlóban.

Lehet, hogy múltkor még épp becsúsztál egy nem igazán megfelelő öltözékkel, de ne számíts arra, hogy legközelebb is sikerülni fog. Érdemes úgy megválasztani az outfitedet, hogy az a legszigorúbb dresscode ellenőrünkben se ébresszen kételyt.