Hedonist Heaven – 2023 április

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Belépő ára: 3500 Ft

A Ministry of Freedom hedonista házibulija

A Hedonist Heaven buliban ízelítőt kaphatsz klubunk legjavából – a vezetett játékoktól a fétispartikon megszokottól eltérő, érzéki zenékig -, hogy korlátok nélkül élhesd meg azt a szexpozitív mennyországot, amire ezt a különleges univerzumot létrehoztuk. Ez a party elsősorban a klubtagoknak és vendégeiknek szól, így megtapasztalhatod közösségünk szeretettel teli, elfogadó légkörét és extrán biztonságos közegét, amelyben még jobban elengedheted magad, és megérezheted az igazi szabadságot.

20:30 Intim hangolódás – Vezetett ismerkedő játék
21:30 Dom/Domina vásár – amikor a hóhért akasztják. Ezúttal a szubok licititálhatnak kuponjaikkal az önként jelentkező dominánsokra, akik vállalják, hogy a rájuk legmagasabb licitet adó szubot dominálják legalább 30 percen keresztül (mindkettőjük előre megszabott keretei között).

Mert ez egy olyan hely, amilyen nincs több az országban:

– A stáb egy igazi fétis klub megteremtésére állt össze. Hogy ez milyen csapatot jelent, azt te is érted, ha már jártál a Ministry of Freedomban.
– A nagy teremben és a chill szobában minden bútor több funkciós, hogy többféle erotikus játékhoz megfeleljen.
– A hatalmas fém állványt úgy méreteztük, hogy ne csak a technika megtartására legyen alkalmas, hanem shibarira és akrobatikus műsorokra is.
– A felnőtt játszótér BDSM bútorai sosem maradnak kihasználatlanul.
– A zenét a fétis világ legjobb DJ-i nyomják.
– Időnként performance is van, de sosem tudjuk túlszárnyalni a csodálatos könzönségünk által spontán produkált látványosságokat.

Dresscode: Fetish

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2023 Április 15


Idő : 20:00 – 2:00

Online jegyregisztráció

Hedonist Heaven
3.500Ft
0Ft
0.00
0Ft