Hedonist Heaven – 2023 április

The party can only be visited with advance ticket registration!

Belépő ára: 3500 Ft

A Ministry of Freedom hedonista házibulija

A Hedonist Heaven buliban ízelítőt kaphatsz klubunk legjavából – a vezetett játékoktól a fétispartikon megszokottól eltérő, érzéki zenékig -, hogy korlátok nélkül élhesd meg azt a szexpozitív mennyországot, amire ezt a különleges univerzumot létrehoztuk. Ez a party elsősorban a klubtagoknak és vendégeiknek szól, így megtapasztalhatod közösségünk szeretettel teli, elfogadó légkörét és extrán biztonságos közegét, amelyben még jobban elengedheted magad, és megérezheted az igazi szabadságot.

20:30 Intim hangolódás – Vezetett ismerkedő játék
21:30 Dom/Domina vásár – amikor a hóhért akasztják. Ezúttal a szubok licititálhatnak kuponjaikkal az önként jelentkező dominánsokra, akik vállalják, hogy a rájuk legmagasabb licitet adó szubot dominálják legalább 30 percen keresztül (mindkettőjük előre megszabott keretei között).

Mert ez egy olyan hely, amilyen nincs több az országban:

– A stáb egy igazi fétis klub megteremtésére állt össze. Hogy ez milyen csapatot jelent, azt te is érted, ha már jártál a Ministry of Freedomban.
– A nagy teremben és a chill szobában minden bútor több funkciós, hogy többféle erotikus játékhoz megfeleljen.
– A hatalmas fém állványt úgy méreteztük, hogy ne csak a technika megtartására legyen alkalmas, hanem shibarira és akrobatikus műsorokra is.
– A felnőtt játszótér BDSM bútorai sosem maradnak kihasználatlanul.
– A zenét a fétis világ legjobb DJ-i nyomják.
– Időnként performance is van, de sosem tudjuk túlszárnyalni a csodálatos könzönségünk által spontán produkált látványosságokat.

Dresscode : Fetish

By registering for the ticket, you accept that participation in the party is subject to compliance with the Dresscode and the Rules of the club. The ticket registration fee is non-refundable.

Dátum : 2023 Április 15


Time: 8 PM - 2 AM

Purchase Ticket

Hedonist Heaven
3.500Ft
0Ft
0.00
0Ft