Hedonist Heaven – 2023. június

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Belépő ára: 

Klubtagoknak Június 7. éjfélig: 500 Ft
Június 8-tól mindenkinek (ha még marad jegy): 2500 Ft
A Ministry of Freedom hedonista házibulija

A Hedonist Heaven buliban ízelítőt kaphatsz klubunk legjavából – a vezetett játékoktól a fétispartikon megszokottól eltérő, érzéki zenékig -, hogy korlátok nélkül élhesd meg azt a szexpozitív mennyországot, amire ezt a különleges univerzumot létrehoztuk. Ez a party elsősorban a klubtagoknak és vendégeiknek szól, így megtapasztalhatod közösségünk szeretettel teli, elfogadó légkörét és extrán biztonságos közegét, amelyben még jobban elengedheted magad, és megérezheted az igazi szabadságot.

21:00-21:30 Intim hangolódás – Vezetett ismerkedő játék

Mert ez egy olyan hely, amilyen nincs több az országban:

– A stáb egy igazi fétis klub megteremtésére állt össze. Hogy ez milyen csapatot jelent, azt te is érted, ha már jártál a Ministry of Freedomban.
– A nagy teremben és a chill szobában minden bútor több funkciós, hogy többféle erotikus játékhoz megfeleljen.
– A hatalmas fém állványt úgy méreteztük, hogy ne csak a technika megtartására legyen alkalmas, hanem shibarira és akrobatikus műsorokra is.
– A felnőtt játszótér BDSM bútorai sosem maradnak kihasználatlanul.
– A zenét a fétis világ legjobb DJ-i nyomják.
– Időnként performance is van, de sosem tudjuk túlszárnyalni a csodálatos könzönségünk által spontán produkált látványosságokat.

Dresscode: Fetish

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2023 Június 10


Idő : 20:00 – 2:00