Hedonist Heaven – 2023. június

The party can only be visited with advance ticket registration!

Entrance fee: 

Klubtagoknak Június 7. éjfélig: 500 Ft
Június 8-tól mindenkinek (ha még marad jegy): 2500 Ft
A Ministry of Freedom hedonista házibulija

A Hedonist Heaven buliban ízelítőt kaphatsz klubunk legjavából – a vezetett játékoktól a fétispartikon megszokottól eltérő, érzéki zenékig -, hogy korlátok nélkül élhesd meg azt a szexpozitív mennyországot, amire ezt a különleges univerzumot létrehoztuk. Ez a party elsősorban a klubtagoknak és vendégeiknek szól, így megtapasztalhatod közösségünk szeretettel teli, elfogadó légkörét és extrán biztonságos közegét, amelyben még jobban elengedheted magad, és megérezheted az igazi szabadságot.

21:00-21:30 Intim hangolódás – Vezetett ismerkedő játék

Mert ez egy olyan hely, amilyen nincs több az országban:

– A stáb egy igazi fétis klub megteremtésére állt össze. Hogy ez milyen csapatot jelent, azt te is érted, ha már jártál a Ministry of Freedomban.
– A nagy teremben és a chill szobában minden bútor több funkciós, hogy többféle erotikus játékhoz megfeleljen.
– A hatalmas fém állványt úgy méreteztük, hogy ne csak a technika megtartására legyen alkalmas, hanem shibarira és akrobatikus műsorokra is.
– A felnőtt játszótér BDSM bútorai sosem maradnak kihasználatlanul.
– A zenét a fétis világ legjobb DJ-i nyomják.
– Időnként performance is van, de sosem tudjuk túlszárnyalni a csodálatos könzönségünk által spontán produkált látványosságokat.

Dresscode : Fetish

By registering for the ticket, you accept that participation in the party is subject to compliance with the Dresscode and the Rules of the club. The ticket registration fee is non-refundable.

Dátum : 2023 Június 10


Time: 8 PM - 2 AM