Rock’n’ Fetish – 2024. április

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!
Belépő ára:
– 18 óra előtt érkezőknek 2900 Ft
– 18 óra utánérkezőknek 3900 Ft

Ebből a jegyregisztráció során fizetendő: 1900 Ft
(A fennmaradó összeg a h
elyszínen fizetendő.)

A legbulisabb fetish party

Éld meg most te is rockzenére hangolva a Ministry of Freedom szexpozitív univerzumát! Itt is őrültek az outfitek, csak talán kicsit több a bőr, több a szegecs, több a dark és a gót öltözék.
De itt is minden megtörténhet, és minden meg is történik.

17:30 Orgazmus Interjú Level 2 – Ezúttal Reni gyönyörét próbáljuk kérdésekkel megzavarni, aki a szokottnál is merészebb formában próbál mégis eljutni a csúcsra.

DJ: Sultn

Amikor a rock zenére épülő fétis parti sorozatunkat elindítottuk, még mi sem tudtuk, hogy épp ezeken a bulikon történik meg legtöbbször az a csoda, hogy az egész tömeg a tánctérre tódul egy-egy ismertebb dal hallatán, és a fétis tömeg közös táncban forr össze.

Nem véletlen, hogy mostanra ez a parti komoly nemzetközi esemény lett,  amire sok országból eljön a fetish közönség azért, hogy lássák, mennyi élettel töltheti meg a rock zene a fétis partik világát. A legutóbbi Rock’n’ Fetish Party-n 10 nemzet képviselői keveredtek a tánctéren, és a felnőtt játszótereinken.

 

Dresscode: Fetish

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2024. április 20.


Idő : 16:00 – 0:00

Registration Deadline Expired!!