Uniform Fetish Party – 2024. március

A parti csak előzetes jegyregisztrációval látogatható!

Dresscode: Uniform vagy Fetish

Belépő ára:

Egyenruhában: 2.500 Ft
(jegyregisztráció során fizetendő)
Normál fétis dresscode-ban: 4.500 Ft
(jegyregisztráció során 2.500 Ft, a helyszínen további 2.000 Ft fizetendő)

 

Közkívánatra!
Megkérdeztünk titeket, hogy milyen tematikára jönnétek még, és egyértelműen ez nyert, így hát ebben a szezonban csinálunk egy ilyet is. 

Az egyenruha mindenkinek szexi!

Képzelj el egy partit, ahol tányérsapkában, rangjelzéses vállappal, katona, rendőr, pilóta vagy kapitány díszegyenruhában vannak a férfiak, a lányok meg stewardessnek, nővérnek, japán iskolás lánynak vagy francia szobalánynak vannak öltözve. Vagy éppen fordítva: pl. rendőr lánynak és férfi légiutas kísérőnek. Persze a mi listánk nem lehet teljes, a tűzoltóktól a gésákig számos izgalmas öltözködési sztenderdből meríthettek ihletet. A lényeg, hogy amikor a dresscode ellenőrünk meglát, ne tudjon mást mondani, csak azt, hogy woww!

Milyen a tökéletes egyenruha egy fétis partira? Nézd meg a Uniform dresscode leírását a bővebb információért, amiből kiemelnénk, hogy az egyenruhának egy fétispartin nem valódinak, hanem szexinek kell lennie!

Lehetsz hiteles vagy lehetsz kreatív is, csak nyűgözz le minket! 

 

Ha szeretnéd megörökíteni magad ezen a különleges napon, akkor arra is lesz lehetőséged. Lesz egy fotós a helyszínen, aki elkészíti a fotókat azokról, és csak azokról, akik ezt kérik tőle. (A fotózkodás feltétele írásbeli hozzájárulás. Aki ezt nem teszi meg, nem kell aggódnia, nem fog róla kép készülni.)

 

A jegyregisztrációval elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode és a Szabályok betartásával lehet részt venni. A jegyregisztráció árának visszatérítésére nincs lehetőség.

Dátum : 2024. március 9.


Idő : 16:00 – 0:00

Registration Deadline Expired!!