VIP Opening Party

Ez az esemény a meghívottaknak ingyenes, de a belépéshez szükséged lesz a jegyre, amit a kapott kuponnal tudsz kifizetni (ha kártyaadatokat kér, akkor valamit elrontottál).
A Ministry of Freedom titkos nyitó partija – fotózással

Ha meghívtunk erre a bulira, akkor nagyon szeretünk téged, és szeretnénk az elsők között megosztani veled Budapest egyetlen fétisklubjának titkait. A későbbiekben is számítunk rád, hogy bennfentesként beavatod majd az új embereket mindazon helyi sajátosságokba, amit nem biztos, hogy a honlapra kiírtunk, de veled ezen a bulin megosztunk majd.

A klub legtöbb eseményén nincs fotózás, ez azonban kivétel! Úgy készülj, hogy a partiról fotók készülnek, melyekből a lejobbak publikusak lesznek, ezért ha nem akarsz arccal megjelenni, hozz maszkot!

Ez egyben egy főpróba a következő heti nyilvános megnyitó előtt, kérjük, segítsetek minket azzal, hogy összeírjátok mindazt, amin még javítanunk kéne! Bízunk benne, hogy azért a legtöbb dolog legalább annyira működni fog már, hogy a buli igazán élvezetes, maradandó Freedom élményt adhasson.

Dresscode : Fetish

A jegyregisztrációval hozzájárulsz, hogy az eseményen nyilvános felhasználású fotó készülhet rólad, és elfogadod, hogy a partin csak a Dresscode and the Rules betartásával lehet részt venni. 

Dátum : 2023 február 11


Idő : 8:00 pm – 2:00 am (UTC+1)

Purchase Ticket

VIP Opening Party
1.000Ft
0Ft
0.00
0Ft